Rabu, 09 November 2022

Kane rusten voor WK, niet de taak van de Spurs, zegt assistent-coach

Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur v Liverpool - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - November 6, 2022 Tottenham Hotspur's Harry Kane reacts Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

Harry Kane zou woensdag in de League Cup-wedstrijd van Tottenham Hotspur kunnen spelen en elk besluit van de Londense club om de spits te laten rusten zal niet worden beïnvloed door zijn WK-toezeggingen, zei assistent-coach Cristian Stellini.

De Spurs nemen het later op woensdag in de derde ronde op tegen Nottingham Forest, dagen nadat ze zondag met 2-1 werden verslagen door Liverpool in een Premier League-wedstrijd.

De Engelse international Kane speelde de volle 90 minuten tegen Liverpool en kwam dit seizoen tot 20 wedstrijden voor de Spurs in alle competities.

"Antonio (Conte) zal de beslissing nemen (over het al dan niet spelen van Kane) omdat het te kort is vanaf de laatste wedstrijd (tegen Liverpool op zondag) om te analyseren welk type energie de spelers kunnen gebruiken in de volgende wedstrijd", vertelde Stellini verslaggevers.

Op de vraag of Kane het type speler was dat elk spel wil starten, antwoordde Stellini. "Ja - en ik wil Harry Kane in elke wedstrijd zien.

"De beslissing is aan Antonio, maar ik hou van voetbal en ik zie graag getalenteerde spelers en Harry Kane is een getalenteerde speler en ik hoop hem in elke competitie voor Tottenham te zien spelen.

"We hoeven niet aan het WK te denken, het is niet onze taak. Het is onze taak om voor onze spelers te zorgen en ze te gebruiken om onze doelen te bereiken, maar ook om de spelers te redden. We zijn niet gek, we moeten soms de juiste beslissing nemen met de spelers."

Engeland opent hun campagne tegen Iran op 22 november.

Label: ,

0 Komentar:

Posting Komentar

Berlangganan Posting Komentar [Atom]

<< Beranda